• Share
  • Tweet
  • Share
Zac Efron, Dirty Grandpa

Dirty Grandpa

Zac Efron is a good actor. But sometimes we don't even notice, because the audience is so busy being blasted by images of his bare chest, bare back, bare stomach, bare butt...bare anything, really.

Not that anybody's complaining, of course. Nobody dislikes seeing Zac Efron naked. He is the definition of chiseled, after all. But it's hard not to notice that his shirtless bod is akin to a main character in most of his flicks. Take this weekend's release, Neighbors 2, for instance. Efron spends a considerable amount of screen time without fabric—there's even a special dance scene that we're going to tease you about and then ultimately leave you hanging. And we can promise you that those gratuitous muscle shots will be one of the main things drawing you to the theater—besides the opportunity to see Seth Rogenbattle it out against teenage girls, of course. 

So in that vein, it's time to put your Zac expertise to the test, with a battle of the bulges. Muscle bulges, that is; get your heads out of the gutter. Below you will find shots of Efron's shirtless torso in all its rippled glory, from every stage of his big screen career. Do you have what it takes to identify the corresponding movie? Or will you find that you were so distracted by his perfect pecs that you took away nothing about the movies themselves. Only time will tell.

1) Forgive Zac, Father, for he has sinned...at the gym:

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: The Paperboy

Zac Efron Shirtless Quiz

 

2) The movie still formerly known as Zac's Magic Mike audition:

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: Charlie St. Cloud

Zac Efron Shirtless Quiz

 

3) Back cleavage...it lives:

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: The Lucky One

Zac Efron Shirtless Quiz

 

4) Zac may be but a speck in this landscape, but what a beautiful speck it is:

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: High School Musical 2

Zac Efron Shirtless Quiz

 

5) Caution: Zac's slippery when wet:

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: High School Musical 2

Zac Efron Shirtless Quiz

 

6) When you remember your backpack but "forget" your shirt:

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: Neighbors 2 (Yes, it's a trick question, but don't act like you haven't watch the trailer hundreds of times).

Neighbors 2, Zac Efron, Seth Rogen, Rose Byrne

Chuck Zlotnick/Universal Pictures

 

7) Zac can't hear you, he's too busy flexing:

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: Dirty Grandpa

Zac Efron, Bad Grandpa

YouTube

 

8) Behind these shades...stands a shirtless man:

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: Neighbors

Zac Efron, Neighbors

Universal Pictures

 

9) Naked Zac can defy gravity, too:

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: That Awkward Moment

Zac Efron, That Awkward Moment

Yahoo! Movies

 

10) Stop, drop, and roll...roll violently.

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: Baywatch

Zac Efron Shirtless Quiz

 

11) It's the Savile Row of Sharpie tuxedos. 

Zac Efron Shirtless Quiz

 

Answer: Mike and Dave Need Wedding Dates

Zac Efron Shirtless Quiz